Verzoek om inbrengtermijn initiatiefvoorstel van wet van het lid Raemakers tot wijziging van de Wet kinderopvang teneinde te bevorderen dat ouders kunnen kiezen tussen kindercentra die wel of niet kinderen toelaten die niet deelnemen aan het rijksvaccinatieprogramma (35049) alsnog op vast te stellen op 15 mei 2019 - Voorstel van wet van het lid Raemakers tot wijziging van de Wet kinderopvang teneinde te bevorderen dat ouders kunnen kiezen tussen kindercentra die wel of niet kinderen toelaten die niet deelnemen aan het rijksvaccinatieprogramma

Deze brief is onder nr. ? toegevoegd aan wetsvoorstel 35049 - Initiatiefvoorstel voor keuzevrijheid kindercentra bij het wel of niet toelaten van kinderen die niet meedoen met het vaccinatieprogramma i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om inbrengtermijn initiatiefvoorstel van wet van het lid Raemakers tot wijziging van de Wet kinderopvang teneinde te bevorderen dat ouders kunnen kiezen tussen kindercentra die wel of niet kinderen toelaten die niet deelnemen aan het rijksvaccinatieprogramma (35049) alsnog op vast te stellen op 15 mei 2019
Document­datum 17-04-2019
Publicatie­datum 17-04-2019
Kenmerk 35049, nr. ?
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

2019Z07970/2019D16209

-----Oorspronkelijk bericht-----

Van: Raemakers, R.

Verzonden: woensdag 17 april 2019 13:34

Aan: Commissie SZW

Onderwerp: Verzoek inbrengtermijn verslag initiatiefvoorstel Raemakers (35049) alsnog vast te stellen op 15 mei 2019

Beste griffie,

Ik verzoek om de inbrengtermijn van mijn initiatiefwetsvoorstel ‘teneinde te bevorderen dat ouders kunnen kiezen tussen kindercentra die wel of niet kinderen toelaten die niet deelnemen aan het rijksvaccinatieprogramma’ alsnog (en zoals eerder in de procedurevergadering op 4 april besloten) op 15 mei te stellen, en daarmee de besluitvorming (bij de brievenlijst) zoals gister besloten in de procedurevergadering terug te draaien.

De reden is de recente mazelenuitbraak op een kinderdagverblijf in Den Haag. Deze zaak vereist nu absolute urgentie.

NB: Gister was ik helaas niet in de gelegenheid de procedurevergadering bij te wonen vanwege deelname aan een plenair debat, anders had ik daar dit punt uiteraard ingebracht.

Mvg

Rens Raemakers D66


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.