Verzoek om een rondetafelgesprek te organiseren, uiterlijk voor de begrotingsbehandeling SZW, over 'het standpunt dat ook voor zachtere aanspraken de risicovrije rente moet gelden'

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek om een rondetafelgesprek te organiseren, uiterlijk voor de begrotingsbehandeling SZW, over 'het standpunt dat ook voor zachtere aanspraken de risicovrije rente moet gelden'
Document­datum 24-10-2018
Publicatie­datum 24-10-2018
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

2018Z19085/2018D50745

Van: Kuijk van T.

Verzonden: dinsdag 23 oktober 2018 11:00

Aan: Commissie SZW; Esmeijer M.E.

CC: Ende Tineke; Rooijen, van M.J. (Martin); Brenk van C.

Onderwerp: FW: concept verzoek aan commissie

Geachte Griffier,

Na de opzienbarende maar ook enigszins verwarrende brief van de President van de Nederlandsche Bank, verzoekt Martin van Rooijen (50PLUS) de leden van de Commissie Sociale Zaken & Werkgelegenheid om het volgende punt te agenderen voor de procedurevergadering van dinsdag 30 oktober:

Een verzoek aan de commissie Sociale Zaken & Werkgelegenheid om een rondetafelgesprek (RTG) te organiseren, zo snel mogelijk doch uiterlijk voor de plenaire behandeling van de begroting van Sociale zaken & Werkgelegenheid, over ‘het standpunt dat ook voor zachtere aanspraken de risicovrije rente moet gelden’.

De heer van Rooijen stelt voor om in elk geval de in de bijlage vermelde deskundigen en actoren uit te nodigen voor het Rondetafelgesprek. Suggesties voor additionele genodigden zijn uiteraard van harte welkom.


 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.