Verzoek tot het houden van een schriftelijk overleg over de brief Regelingen voor zeer extreme noodsituaties waarin politieke ambtsdragers voor onbepaalde tijd niet langer kunnen functioneren. (TK 34775 III nr. 9) - Vaststelling van de begrotingsstaat van het Ministerie van Algemene Zaken (IIIA), de begrotingsstaat van het Kabinet van de Koning (IIIB) en de begrotingsstaat van de Commissie van Toezicht betreffende de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (IIIC) voor het jaar 2018

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek tot het houden van een schriftelijk overleg over de brief Regelingen voor zeer extreme noodsituaties waarin politieke ambtsdragers voor onbepaalde tijd niet langer kunnen functioneren. (TK 34775 III nr. 9)
Document­datum 21-09-2018
Publicatie­datum 21-09-2018
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Van: Boer de S.

Verzonden: donderdag 20 september 2018 16:44 Aan: Commissie BiZa CC: Sneller, J.

Onderwerp: Verzoek SO Regelingen voor zeer extreme noodsituaties waarin politieke ambtsdragers voor onbepaalde tijd niet langer kunnen functioneren

Geachte griffier,

Namens Monica den Boer (D66) en Joost Sneller (D66) wil ik graag een e-mailprocedure starten voor het organiseren van een SO over de brief Regelingen voor zeer extreme noodsituaties waarin politieke ambtsdragers voor onbepaalde tijd niet langer kunnen functioneren. Om deze thematiek bij de begroting AZ/De Koning (9-11 okt) te kunnen afronden, zouden we de inbrengdatum graag al volgende week zien, opdat het kabinet nog enige tijd heeft te reageren voor de begrotingsbehandeling. Zou u dit aan de commissie willen voorleggen?

Met vriendelijke groet,

Sabeth de Boer

Clusterleider Financiën, SZW en VWS

Tweede Kamerfractie D66 Postbus 20018, 2500 EA Den Haag

i n ke d I n Yo uTu t

 

Goed onderwijs |

Goed klimaat |

Goed werk

 

D66

 

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.