Brief commissie aan minister BZK: Verzoek om informatie betreffende WSG

1.

Kerngegevens

Officiële titel Aan minister BZK - Verzoek om informatie betreffende WSG
Document­datum 28-06-2018
Publicatie­datum 28-06-2018
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer

Commissie BiZa

DER STATEN

GENERAAL

Aan de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Plaats en datum: Betreft:

Den Haag, 28 juni 2018

Verzoek om geen onomkeerbare besluiten te nemen met betrekking tot de Woningstichting Geertruidenberg (WSG) en verzoek tot overlegging van alle stukken met betrekking tot de voorstellen die ter tafel hebben gelegen. 2018Z12694/2018D36857

Ons kenmerk:

Geachte mevrouw Ollongren,

In de procedurevergadering van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken van 28 juni 2018 is gesproken over de besloten technische briefing inzake de Woningstichting Geertruidenberg (WSG).

De commissie heeft besloten op woensdag 4 juli 2018 van 11.00 tot 12.00 uur een rondetafelgesprek te organiseren met het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) en Aedes over hun zienswijze op WSG.

De commissie verzoekt u geen onomkeerbare besluiten te nemen met betrekking tot WSG en verzoekt u tevens ten behoeve van het rondetafelgesprek zo spoedig mogelijk alle stukken aan de commissie te overleggen met betrekking tot de voorstellen die ter tafel hebben gelegen, inclusief de voorstellen waarin een terugbetalingsplan aan de corporatiesector/earn-out is opgenomen.

Bij dezen breng ik u het verzoek van de commissie over.

Hoogachtend,

de griffier van de vaste commissie voor Binnenlandse Zaken,

F.M.J. Hendrickx

Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA Den Haag

  • T. 
    070-3182211

 
 
 
 

3.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.