Verzoek van het lid Van den Berg (VVD) c.s. om een technische briefing voorafgaand aan de plenaire behandeling van de Wet Wijziging van de Wet marktordening gezondheidszorg en enkele andere wetten in verband met aanpassingen van de tarief- en prestatieregulering en het markttoezicht op het terrein van de gezondheidszorg (34 445) - Wijziging van de Wet marktordening gezondheidszorg en enkele andere wetten in verband met aanpassingen van de tarief- en prestatieregulering en het markttoezicht op het terrein van de gezondheidszorg

1.

Kerngegevens

Officiële titel Verzoek van het lid Van den Berg (VVD) c.s. om een technische briefing voorafgaand aan de plenaire behandeling van de Wet Wijziging van de Wet marktordening gezondheidszorg en enkele andere wetten in verband met aanpassingen van de tarief- en prestatieregulering en het markttoezicht op het terrein van de gezondheidszorg (34 445)
Document­datum 07-06-2018
Publicatie­datum 08-06-2018
Externe link origineel bericht

2.

Tekst

2018Z10780

Van: Haas van der J.

Verzonden: donderdag 7 juni 2018 13:02

Aan: Post H.

Onderwerp: Verzoek technische briefing Wet marktordening gezondheidszorg

Geachte leden van de commissie VWS,

Namens VVD, D66, CU en het CDA wil ik graag het volgende verzoek aan de commissie VWS voorleggen.

Graag willen wij aan het ministerie van VWS vragen of zij voor de plenaire behandeling van de Wet Wijziging van de Wet marktordening gezondheidszorg en enkele andere wetten in verband met aanpassingen van de tarief- en prestatieregulering en het markttoezicht op het terrein van de gezondheidszorg (34 445), voor de commissie WS een technische briefing kunnen verzorgen?

Met vriendelijk groet,

Joba van den Berg


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.