Brief inzake afschrift brief aan Tweede kamer over de voortgang inzake maatregelen vereenvoudiging Participatiewet en Wet banenafspraak - Wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen in verband met een heffing bij het niet voldoen aan de quotumdoelstelling (Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten)

Deze brief is onder nr. H toegevoegd aan wetsvoorstel 33981 - Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen in verband met een heffing bij het niet voldoen aan de quotumdoelstelling (Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten); Brief inzake afschrift brief aan Tweede kamer over de voortgang inzake maatregelen vereenvoudiging Participatiewet en Wet banenafspraak
Document­datum 26-02-2016
Publicatie­datum 26-02-2016
Nummer KST33981H
Kenmerk 33981, nr. H
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

33 981 Wijziging van de Wet financiering sociale verzekeringen in verband met een heffing bij het niet voldoen aan de quotumdoelstelling (Wet banenafspraak en quotum arbeidsbeperkten)

H BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

Aan de Voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 23 februari 2016

Hierbij doe ik u een afschrift toekomen van mijn brief1 aan de Tweede Kamer over de voortgang inzake maatregelen vereenvoudiging Participatiewet en Wet banenafspraak. Hiermee informeer ik uw Kamer dat ik heb besloten om op een aantal onderdelen van de mogelijkheid om te anticiperen op inwerkingtreding van aangepaste wet- en regelgeving gebruik te maken. Voor een nadere toelichting verwijs ik graag naar de bijgevoegde brief.

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, J. Klijnsma

Noot 1

Ter inzage gelegd op de afdeling Inhoudelijke ondersteuning onder griffienr. 158866.


3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.