Brief inzake kabinetsreactie op het preadvies van de KBvG Naar een nieuwe beslagvrije voet - Wijziging van de Wet werk en bijstand en enkele andere sociale zekerheidswetten (Wet maatregelen Wet werk en bijstand en enkele andere wetten)

Deze brief is onder nr. L toegevoegd aan wetsvoorstel 33161 - Invoeringswet Participatiewet i en wetsvoorstel 33801 - Wet maatregelen Wet werk en bijstand en enkele andere wetten i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van de Wet werk en bijstand en enkele andere sociale zekerheidswetten (Wet maatregelen Wet werk en bijstand en enkele andere wetten); Brief inzake kabinetsreactie op het preadvies van de KBvG Naar een nieuwe beslagvrije voet
Document­datum 03-07-2015
Publicatie­datum 03-07-2015
Nummer KST33161L
Kenmerk 33161; 33801, nr. L
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

33 161 Wijziging van de Wet werk en bijstand, de Wet sociale werkvoorziening, de Wet werk en arbeidsondersteuning jonggehandicapten en enige andere wetten gericht op bevordering deelname aan de arbeidsmarkt voor mensen met arbeidsvermogen en harmonisatie van deze regelingen (Invoeringswet Participatiewet) 33 801 Wijziging van de Wet werk en bijstand en enkele andere sociale zekerheidswetten (Wet maatregelen Wet werk en bijstand en enkele andere wetten)

L1 BRIEF VAN DE STAATSSECRETARIS VAN SOCIALE ZAKEN EN WERKGELEGENHEID

Aan de Voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 2 juli 2015

Ingevolge het verzoek van de leden Scholten (D66) en Sent (PvdA) stuur ik u hierbij de reactie op het preadvies «Naar een nieuwe beslagvrije voet» van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG)2. Deze reactie heb ik op 26 juni jl. aan de Tweede Kamer gezonden.

De Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, J. Klijnsma

Noot 1

De letter L heeft alleen betrekking op wetsvoorstel 33 161.

Noot 2

Ter inzage gelegd op de afdeling Inhoudelijke ondersteuning onder griffie nr. 154681.13.


3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.