Brief regering; Uitstelbrief over de voortgang van wijzigingen met betrekking tot de Wet voorkeursrecht gemeenten - Wijziging van de Wet voorkeursrecht gemeenten (vereenvoudiging bekendmaking en aanbiedingsprocedure)

Deze brief is onder nr. 19 toegevoegd aan wetsvoorstel 31285 - Wijziging van de Wet voorkeursrecht gemeenten (vereenvoudiging bekendmaking en aanbiedingsprocedure) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van de Wet voorkeursrecht gemeenten (vereenvoudiging bekendmaking en aanbiedingsprocedure); Brief regering; Uitstelbrief over de voortgang van wijzigingen met betrekking tot de Wet voorkeursrecht gemeenten
Document­datum 30-05-2012
Publicatie­datum 30-05-2012
Nummer KST3128519
Kenmerk 31285, nr. 19
Externe link origineel bericht
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2011–2012

31 285

Wijziging van de Wet voorkeursrecht gemeenten (vereenvoudiging bekendmaking en aanbiedingsprocedure)

Nr. 19

BRIEF VAN DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 21 mei 2012

Op 11 april 2012 ontving ik van de Vaste commissie voor Infrastructuur en Milieu het verzoek om de Kamer per brief te informeren over de voortgang van wijzigingen met betrekking tot de Wet voorkeursrecht gemeenten.

Omdat de gestelde vraag feitelijk niet alleen betrekking heeft op de toepassing van de Wet voorkeursrecht gemeenten, maar ook op de toepassing van de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken, zal de beantwoording niet vier maar acht weken vergen. U kunt mijn antwoord eind mei tegemoet zien.

De minister van Infrastructuur en Milieu, M. H. Schultz van Haegen-Maas Geesteranus


 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.