Brief inzake aanbieding PBL-rapport: Ex-durante Wet ruimtelijke ordening: Tweede rapportage - Aanpassing van een aantal wetten met het oog op de inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening alsmede regeling van overgangsrecht (Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening)

Deze brief is onder nr. L toegevoegd aan wetsvoorstel 30938 - Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Aanpassing van een aantal wetten met het oog op de inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening alsmede regeling van overgangsrecht (Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening); Brief inzake aanbieding PBL-rapport: Ex-durante Wet ruimtelijke ordening: Tweede rapportage
Document­datum 24-04-2012
Publicatie­datum 24-04-2012
Nummer KST30938L
Kenmerk 30938, nr. L
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

30 938 Aanpassing van een aantal wetten met het oog op de inwerkingtreding van de Wet ruimtelijke ordening alsmede regeling van overgangsrecht (Invoeringswet Wet ruimtelijke ordening)

L BRIEF VAN DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN MILIEU

Aan de Voorzitter van de Eerste Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 23 april 2012

Hierbij bied ik u de publicatie aan van het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) Ex-durante evaluatie Wet ruimtelijke ordening: tweede rapportage1. Hier is door uw Kamer op 6 mei 2008 om verzocht, bij de motie van het lid Smaling c.s. (EK 2007-2008, 30 938 H).

Het PBL is een onafhankelijk instituut dat werkt volgens de Aanwijzingen van de minister-president, welke op 21 februari 2012 in de Staatscourant zijn gepubliceerd. De inhoud van de publicaties van het PBL behoeft niet het standpunt van het kabinet weer te geven.

De onderzoeken van het PBL worden geplaatst op www.pbl.nl.

De minister van Infrastructuur en Milieu, M. H. Schultz van Haegen

Noot 1

Ter inzage gelegd op de afdeling Inhoudelijke ondersteuning onder griffie nr. 150166.01

3.

Bijlagen

 
 
 

4.

Meer informatie

 

5.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.