Brief regering; Brief houdende intrekking van het wetsvoorstel initiatiefrecht huurders (31992) - Wijziging van het Burgerlijk Wetboek (initiatiefrecht huurders)

Deze brief houdende intrekking van een of meer wetsvoorstellen i is onder nr. 8 toegevoegd aan wetsvoorstel 31992 - Wijziging van het Burgerlijk Wetboek (initiatiefrecht huurders) i.

1.

Kerngegevens

Officiële titel Wijziging van het Burgerlijk Wetboek (initiatiefrecht huurders); Brief regering; Brief houdende intrekking van het wetsvoorstel initiatiefrecht huurders (31992)
Document­datum 17-03-2011
Publicatie­datum 17-03-2011
Nummer KST319928
Kenmerk 31992, nr. 8
Externe link originele PDF
Originele document in PDF

2.

Tekst

Tweede Kamer der Staten-Generaal

Vergaderjaar 2010–2011

31 992

Wijziging van het Burgerlijk Wetboek (initiatiefrecht huurders)

Nr. 8

BRIEF HOUDENDE INTREKKING VAN HET WETSVOORSTEL

Aan de Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal

Den Haag, 11 maart 2011

Na de kritische ontvangst van het voorstel van wet tot wijziging van het Burgerlijk Wetboek (initiatiefrecht huurders) door uw Kamer, heb ik geconstateerd dat het in dit voorstel voorgestane initiatiefrecht voor huurders tot woningverbetering niet in lijn is met de in het regeerakkoord opgenomen doelstelling om de regeldruk voor burgers te verminderen. In overleg met de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heb ik besloten tot het doen intrekken van dit wetsvoorstel.

Daartoe gemachtigd door de Koningin trek ik het voorstel van wet hierbij in.

De minister van Veiligheid en Justitie, I. W. Opstelten

 
 
 

3.

Meer informatie

 

4.

Parlementaire Monitor

Met de Parlementaire Monitor volgt u alle parlementaire dossiers die voor u van belang zijn en bent u op de hoogte van alles wat er speelt in die dossiers. Helaas kunnen wij geen nieuwe gebruikers aansluiten, deze dienst zal over enige tijd de werkzaamheden staken.